Antiquariaat Amsterdam - Eduard van Dishoeck

Wij zijn gevestigd in een zeventiende eeuws pand in het centrum van Amsterdam nabij de Negen Straatjes in een steeg, tussen de Spuistraat en de Singel. Zo'n 100 meter vanaf het Spui.

Ons adres

Raamsteeg 1
1012 VZ Amsterdam
Telefoon 020 – 624 71 90

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Tramlijn 1, 2 of 5 vanaf of naar het Centraal Station. Uitstappen bij halte Spui. Vanaf daar is het  ongeveer nog 2 minuten lopen tot aan ons pand.
 

Bereikbaarheid per auto

Via de ring A10 Amsterdam zijn er vele manieren om de stad in te rijden. Wij adviseren de A10-Ring Oost, afslag Zeeburg S114. Daarna aanhouden Centrum, waarbij u via Zuiderzeeweg, Piet Heintunnel, Piet Heinkade, Kattenburgerstraat, Prins Hendrikkade, Martelaarsgracht en Nieuwezijdsvoorburgwal de stad inrijdt.
 

Parkeren

Parkeren kan in de Parkeergarage Nieuwezijds Kolk, in te rijden via de Nieuwezijds Voorburgwal, komende vanuit de richting Centraal Station. Vandaar loopt u in ongeveer 5 minuten via de Nieuwezijds Voorburgwal en Rosmarijnsteeg naar ons antiquariaat. Voor kort parkeren adviseren wij de Singel of Spuistraat ter hoogte van ’t Spui. Tevens is er een laad en los plaats bij ons om de hoek in de Spuistraat.